Kültéri faépítményeit hosszútávon védi a Thermoshield hőszigetelő festék

A fa- és gerendaházak, fa melléképületek, üdülők faszerkezetek tartós védelme örökös problémaforrás volt eddig.

Amikor a fa hosszú élettartamáról beszélünk, akkor két dologról érdemes szót ejteni: a favédelemről és a felületkezelésről. Tudta azt, hogy a kültéri faépítmények élettartama és szépsége főként a felületük megfelelő kezelésén múlik?
Egy varázslatosan egyszerű megoldást biztosít a fa felületének kezelésére és védelmére a ThermoShield Nature hőszigetelő festék.

Az egyik ismerősömnek is kedvence a fa. Imádja, hiszen mesés hangulatot nyújt, és emellett igen kellemes paraméterekkel bír. Egyik nap ellátogattam a barátomhoz. Amikor rákérdeztem, hogy milyen a faház, először elmondta mennyire jó benne élni. Aztán kiborult a “bili”.

Alig három éve építkeztek, és újra lehet elvégezni a külső felújítást, kerítés átfestést és a faház külső festését. A homlokzat bevonata elöregedett, a nap teljesen kiszárította, és berepedezett.
Az eredeti favédelem jónak bizonyult, azonban ez a háromévenkénti felújítási herce‑hurca teljesen elszomorította. És ami a legszebb az egészben, náluk minden fából készült. A ház, a kerítés, a kerti sütő pavilonja, a ház mögötti terasz oszlopai, és ezeknél is ugyanazok a gondok léptek fel.

Akkor még sajnos nem tudtam neki segíteni, mert nem ismertem azt az anyagot, amit ma már ismerek, és a legjobb megoldást kínálhatta volna a tartós favédelemre. Amióta a ThermoShield Nature bevonatot alkalmazni kezdte olyan nyugodtan alszik, ahogy hamarosan Ön is alhat majd, ha tovább olvas….

Adatvédelmi nyilatkozatunk »

Hagyj üzenetet

Ezeket a HTML tag-eket és attribútumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>