Termékeinkről mondták

Tisztelt Czinege Család!

Mellékelten küldöm a fotókat a házról, amik 2008-ben készültek.
Ez egy kétlakásos társasház, egyik oldala az enyém, a másik a gyerekemé.
Én ragaszkodtam a kőzetgyapothoz, és a thermoshild bevonathoz.
Gyermekem nem volt ilyen határozott, ő nikecellel szigetelt.

A kőzetgyapotból 10 cm-es raktunk fel családilag (senkinek nem szakmája, csak bevállalósok vagyunk). A hálózást és az alapozást valamint a Thermoschild bevonatot festő szakmunkások készítették el. Azt mondták, nagyon érdekes, ilyen jó anyaggal még nem dolgoztak.
A szín a Caparol Color Gobi 13-as volt.

Szerintem nagyon szép lett. Most a nagy melegben kb. 8-10 C fokkal kevesebb a lakás hőmérséklete, de meg kívánom jegyezni, nincsenek redőnyeink, ami még sokat fogna a nagy melegből.

Télen viszont soha nem fáztunk, olyan meleg volt amilyet akartunk, átlagban 23-24 C fok.

Mindezt egy vegyes tüzelésű kazánnal értük el, 100 000 Ft-ért vettünk fát, amivel március végéig kitartottunk. Ami nagyon jó volt, hogy éjszakára nem kellett átállítani a fűtést soha gáztüzelésre (pedig voltak nagy hidegek), mert reggelre nem hűlt ki a lakás, még reggel is kellemes meleg volt.

Ennyit tudok elmondani, nem bántam meg, sőt biztosan tudom, hogy a következő belső festés alkalmával beltéri Thermoshild-el fogok festeni.

Tisztelettel:
Südi Borbála

Perkáta 2010-07-22


 

Egy vélemény az sg.hu blogról:

Sziasztok! Én ezekkel a páraelszívó dolgokkal nem nagyon vagyok megelégedve. Nekünk is volt és bár segített valamit, látványos javulás a penészedéssel kapcsolatban nem nagyon volt.Ha valaki akkor én biztosan tudom, hogy milyen nehéz és rossz a penésszel vívott harc. Néhány éve vágtunk bele az építkezésbe egy nagyvárosban és miután beköltöztünk kezdetét vette a küzdelem. A hétvégéim kivétel nélkül azzal teltek hogy a penészt súroltam le domestos-sal a falakról. Új ház révén a falak még nedvesek voltak, a páratartalom magas volt emiatt alakult ki a penész.

Az anyukám akadt rá egy új, speciális festékre a THERMOSHIELD-re és hónapokig győzködött hogy festessük le a házat. Nem lelkesedtem az ötletért, hiszen abban az évben festettük a házat és egy ház felépítése elég költséges dolog, nem hiányzott az újrafestés. Sokáig szemezgettem az interneten http://www.thermoshield.hu/ ezzel a honlappal.

Aztán egy évvel a beköltözés után a férjemmel és a gyerekekkel lemondtuk a törökországi nyaralást és a pénz egy részéből kifestettük a lakást belülről (a másik részéből leutaztunk a Horvát tengerpartra).

A hatás elképesztő volt. Megszüntette a hőhidakat, jelentősen csökkent a páratartalom, kiszárította a nedves falakat. Ezek együttes hatásával TELJESEN megszűnt a penészedés, és ami a legfontosabb nem is jött vissza. Ami az érdekes, hogy a fűtésben is nagy szerepe van, energiatakarékos. Szerintem érdemes lefesteni egy szobát a festékkel és megnézni a különbséget a többihez képest. Fantasztikus. Üdv. Margit

 

Penészmentesítésről