Sajtóközlemény a védjegyhasználati joggal kapcsolatban

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk!

Az elmúlt időszakban számos olyan megkeresés jutott el hozzánk, amiben az Ügyfeleink a különféle, Cégünk lejáratása céljából született és küldött kéretlen megkeresések, cikkek valóságtartalmával kapcsolatosan tettek fel kérdéseket.

Ezekre a közvetlen megkeresésekre természetesen továbbra is készséggel válaszolunk, azonban a kialakult helyzetben indokoltnak látszik egy részletekbe menő, pontos és naprakész írásos tájékoztató kiadása is.

Ezzel a céllal fogalmaztuk meg jelen tájékoztatónkat, amelynek végigolvasására tisztelettel kérjük, hogy szakítson néhány percet.

Cégünk a világszerte ismert, és elismert minőségű ThermoShield festékcsalád magyarországi kizárólagos forgalmazója. A ThermoShield védjegy és termék eredetileg az Egyesült Államokból került Európába, később az USA-beli cég európai gyártó- és forgalmazó központja, a berlini telephelyű SICC GmbH (mint az amerikai cég német leányvállalatának jogutódja) vette át a ThermoShield termékek európai gyártását és értékesítését.

Olyannyira, hogy tekintettel a kizárólag Európában értékesített, frissen kifejlesztett új termékekre, nem csak átvette, de meghatározó mértékben tovább is fejlesztette az amerikai vállalattól származó tradíciót és technológiát.

A Magyarországon 10 éve kapható ThermoShield festékcsalád energiamegtakarító képessége a nanoméretű alkotóelemeknek köszönhető – Proidea cikk a Thermoshield festékcsaládról