Gy.I.K

Vevőink körében gyakran felmerült kédések:

 

Magam szoktam festeni. Saját kezűleg el tudom-e végezni a festést (ecset, henger segítségével) vagy szakembert kell hívni?

A ThermoShield energiamegtakarító és páraszabályzó bevonatot akár Ön is felviheti A festeni kívánt felületekre. Ehhez a művelethez akár ecset, akár rövidebb szőrű henger használható. A bevonat sűrű, de maximum 5% vízzel hígítható. (lásd bővebben technikai adatlapok)

Hol tudom a kívánt színt kiválasztani?

A termék megvásárolható partnereinken keresztül, a Czinege és Fiai Kft-től futárszolgálattal, vagy annak telephelyén előzetes időpont-egyeztetés után. Partnereink megtalálhatók a kapcsolat oldalon.

Hol tudom a szükséges anyagot megrendelni és megvenni?

A termék megvásárolható partnereinken keresztül, a Czinege és Fiai Kft-től futárszolgálattal, vagy annak telephelyén előzetes időpont-egyeztetés után. Partnereink megtalálhatók a kapcsolat oldalon.

A honlapról kapott automata árajánlatban szereplő négyzetméterre vonatkoztatott mennyiség 1x-ri vagy 2x-ri festésre ad lehetőséget?

Az ajánlatokban szereplő mennyiség mindig 2x-i festésre vonatkozik.

Mi történik, ha a ThermoShield bevonatra más festékkel ráfestek?

Ha a ThemoShield bevonat felhordása után más festékkel mennek rá, elfedik a ThermoShield fizikai tulajdonságait, ezzel lerontják teljesítményét, tehát lehet, de nem érdemes.

Hol találok árakat?

Elérhetőségeinken keresztül tud tájékozódni az árakról.( E-mail, Telefon,)
Ha pontos adatokat szolgáltat ( befesteni kívánt felület mérete ) készítünk egy aktuális árajánlatot.

Ha belső falfelületre visszük fel a thermoshield falfestéket, nem lesz-e káros páralecsapódás a fal szerkezeten belül? Köztudomású, hogy ezen jelenség okán a beltéri falszigetelés kerülendő.

A Thermoshield bevonat épp a páralecsapódást hivatott megszüntetni azáltal, hogy a fal felületén a hőmérsékletet egyenletesen elosztja, megemlve a fal hőmérsékletét, így kaphatunk szárazabb falfelületet, melegeb helyiséget.
Ez a bevonat légáteresztő, környezetbarát termék.

Tetőtérben a lambéria Sadolinnal van festve. Erre lehet-e thermoShield bevonatot felkenni?

A Thermoshield bevonat megtapad a lambériás felületen is, tehát festhető, de a lambéria és a rajat lévő Sadolin egy párazáró réteget képez, amelyen a  páraáteresztő Thermoshield nem tud hatékonyan működni.

Mi történik akkor, ha a Ts-sel festett bevonatra ráfestek egy sima hagyományos festékkell? Elveszti a hatását?

Igen, elfedi a páraelszívó a hatását a bevonatnak.

Mivel lehet szinezni a festéket?

Ezt a bevonatot vízbázisú színező pasztával színezheti.

Fafelületen alkalmazható a termék, de a vizijácint bútorok is kezelhetőek vele beltérben?

A Nature alapozó és bevonat csak külső fa felületek védelmére használható.

A parketta csiszolás után lefesthető-e? Lefesthető-e a lazúros bevonattal? Tehető-e rá utána lakk? 2 réteg is? Az a bevonatot is védené…köszönöm

A Nature termékeink kültéri fafelületek kezelésére szolgálnak.

Sorházi lakásunk teraszát őszi-tavaszi kertesíteni szeretném. Csak azért nem írok télikertet, mert a hőszigetelése nem olyan lenne, a tető polikarbonát lemezes, és mozgatható -nyárra nyitott- ajtókat-ablakokat szeretnénk. a faborításokat célszerű lenne a bevonattal kezelni, azonban aggódom, hogy éppen azt a kis meleget fogja majd visszaverni, ami ősszel-télen és tavasszal bejönne. Érdemes-e ez esetben a faszerkezetet ezzel a bevonattal lekezelni? A ház homlokzatán lévő fa díszitéseket célszerű lenne? Néhol még mohás is a fa, és ha nem festegetjük időnként tönkremegy… Köszönöm )bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de nagyon megtetszett a bevonat, és ha jó, mindenhová alkalmaznám)

A fa kezelése a Nature bevonattal azért ajánlatos mert hosszú időre megtartja az eredeti állapotát, nem repedezik, nem szárad ki a fa.
A őszi-téli napsugárzásnak a dőlésszöge más, a bevonat nem fogja az ilyenkor jóleső meleget teljesen kizárni.

Házilag felvihető e vagy szakember szükséges hozzá?

Házilag is felvihető a bevonat, ecsettel, rövid szőrű hengerrel, mint egy vízbázisú festék.Két rétegben kell alkalmazni,hogy az előnyös pára-elszívó hatását ki tudja fejteni.

Mennyi a szállítási költség? Szeged környékén lakom?

A szállítási költség 1800 Ft + Áfa országosan.